صندوق طلا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هشدار دمای ۵۰ درجه در هرمزگان

کد خبر: ۹۰۴۷۳۰
| |
5744 بازدید

مدیرکل هواشناسی استان هرمزگان از افزایش دما در نقاط استان خبر داد و گفت: مردم از ترددهای غیر ضروری خودداری کنند.

به گزارش «تابناک»، سعید رنجبر در گفت و گو با خبرنگار فارس از بندرعباس اظهار داشت: با تاثیر موج گرمایی در جنوب کشور شاهد افزایش قابل توجه دما در استان هرمزگان هستیم.

وی ادامه داد: این شرایط دمایی که از روز گذشته در استان هرمزگان آغاز شده طی امروز سه شنبه نیز ادامه خواهد داشت و در اکثر نقاط هرمزگان به خصوص در مناطق شرقی شاهد ماندگاری هوای گرم و خشک خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی استان هرمزگان تاکید کرد: در مناطق شرقی استان چون میناب و رودان بیشینه دما در محدوده ۵۰ درجه سلسیوس خواهد بود که به تدریج از روز چهارشنبه تا حدودی از میزان شدت گرما کاسته خواهد شد اما همچنان در استان بیشینه دما بالای ۴۰ درجه خواهد بود.

رنجبر خاطرنشان کرد: این موج‌ها معمولا تکرار می‌شوند و با توجه به شدت گرما توصیه می‌شود در ساعات گرم روز بیماران، سالخوردگان و کودکان از تردد غیر ضروری خودداری کنند.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات