میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مخالفت قطر با بیانیه پایانی ۲ نشست مکه/ سیلی محکم دوحه به ریاض

وزیر خارجه قطر از مخالفت کشورش با بیانیه های نشست های شورای همکاری خلیج فارس و نشست سران عرب در مکه خبر داد و گفت که به یمن، جنگ لیبی و فلسطین در آنها اشاره نشد.
کد خبر: ۹۰۳۱۲۰
| |
5103 بازدید

وزیر خارجه قطر از مخالفت کشورش با بیانیه های نشست های شورای همکاری خلیج فارس و نشست سران عرب در مکه خبر داد و گفت که به یمن، جنگ لیبی و فلسطین در آنها اشاره نشد.

به گزارش تابناک به نقل از اسپوتنیک، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر از مخالفت دوحه با بیانیه های نشست های شورای همکاری خلیج فارس و سران عرب در مکه خبر داد.

وی افزود: قطر با بیانیه های این دو نشست به این دلیل که بندهای آن با سیاست خارجی دوحه در تعارض است، مخالف است. بیانیه های نشست های شورای همکاری خلیج فارس و سران عرب از قبل آماده شده بود و مشورتی درباره آن نشده بود.

وزیر خارجه قطر تاکید کرد: نشست های مکه موضوعات مهم در منطقه مانند، فلسطین، جنگ در لیبی و یمن را نادیده گرفتند.

محمد عبدالرحمن آل ثانی گفت: امیدوار بودیم که در نشست های مکه اساس بر گفتگو برای کاهش تنش با ایران گذاشته شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت