ریاض: حکومت کنونی ترکیه به ریاست اردوغان دشمن عربستان است

رئیس اتاق بازرگانی ریاض، دولت کنونی ترکیه به رهبری رجب طیب اردوغان را دشمن عربستان و مقامات آن خواند.
کد خبر: ۹۰۲۵۴۷
| |
4500 بازدید

رئیس اتاق بازرگانی ریاض، دولت کنونی ترکیه به رهبری رجب طیب اردوغان را دشمن عربستان و مقامات آن خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، عجلان العجلان رئیس اتاق بازرگانی ریاض، دولت کنونی ترکیه به رهبری رجب طیب اردوغان را دشمن عربستان و مقامات آن خواند.

وی افزود: سخنرانی ها، مواضع و هجمه های سازماندهی شده دولت ترکیه ضد عربستان برای همه آشکار شده است. من امروز به صراحت می گویم که دولت کنونی ترکیه به رهبری اردوغان دشمن عربستان و مقامات و ملت آن است.

العجلان تاکید کرد: هر گونه سرمایه گذاری یا گردشگری عربستان در ترکیه به مثابه حمایت از این دشمن است.

شایان ذکر است که روابط ریاض و آنکارا به دنبال قتل جمال خاشقچی روزنامه نگار منتقد رژیم سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول ترکیه به دست عوامل محمد بن سلمان ولیعهد سعودی، بحرانی است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت