میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کره شمالی: فعلا مذاکرات ادامه نمی‌یابد

کد خبر: ۹۰۱۳۱۵
| |
4855 بازدید
کره شمالی اعلام کرد، تا زمانی که دولت آمریکا از درخواست‌های یکجانبه خود برای خلع سلاح هسته‌ای دست برندارد، هرگز مذاکرات هسته‌ای با آمریکا را از سر نخواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری پرس اسوسیشن، بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی، یک سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی، آمریکا را متهم به فروپاشاندن عمدی نشست هسته‌ای رهبران دو کشور در ماه فوریه در شهر هانوی با طرح درخواست‌های غیرممکن و یکجانبه کرد.

با این حال مقام‌های آمریکایی گفتند، این نشست به سبب درخواست‌های افراطی پیونگ‌یانگ برای کاهش تحریم‌ها در ازای گام‌هایی برای خلع سلاح هسته‌ای جزئی، ناموفق بوده است.

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی اعلام کرده به واشنگتن تا پایان سال جاری میلادی مهلت می‌دهد تا شرایطی قابل قبول برای دو طرف برای یک توافق پیشنهاد داده و مذاکرات را نجات دهد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات