بازدید 18146

تأیید وجود «وایتکس» در لبنیات سنتی

کد خبر: ۹۰۰۶۱۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۳ 21 May 2019

رئيس اداره دامپزشکي شهرستان همدان در جلسه کارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان همدان، گفت: در ارديبهشت‌ماه جاري از ۶۰ واحد صنفي لبنياتي سنتي بازرسي و از شير آنها نمونه‌برداري شد که در ۹۹ درصد آنها آلودگي و تقلب مشاهده شده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه جمهوری اسلامی، نقي‌پور اضافه کرد: بيشترين تخلف مربوط به افزودن آب، نمک و مواد ضد عفوني‌کننده شناسايي شده است. وي گفت: نمک با هدف جبران غلظت و طعم به شير اضافه مي‌شود و براي پنهان کردن بار ميکروبي شير، از مواد ضدعفوني‌کننده مانند وايتکس استفاده مي‌شود.

نقي پور تأکيد کرد: شير مورد نياز لبنياتي‌هاي سنتي به طور مستقيم از روستا و دامداران خريداري شده و هيچ گونه آزمايشي براي سنجش بار ميکروبي و تأييد سلامت شير انجام نمي‌شود. وي افزود: متأسفانه عدم نظارت بر صدور پروانه مهم‌ترين مشکل اين واحد‌ها است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۲۸
حالا نه كارخانه هاي لبني صنعتي وايتكس نميريزن!!!!
چون لبنيات سنتي بخاطر تقلبهاي بسيار لبنيات صنعتي مورد اقبال مردم قرار گرفته شماها ميخواييد لبنيات سنتي رو تخريب كنيد
پاسخ ها
شهاب
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۱
بیش از ۳۰ ساله تو کار لبنیات سنتی هستم دروغ به این بزرگی ..نشنیده بودم شما دقت کنید ۹۹درصد رو از توی ۶۰ واحد چطوری درآورده؟!!!وحتی اگه یک واحدش کارش درست بود بازم کمتر از ۹۹ درصد می شد!.با پالم و مارگارین و شیر خشک و نشاسته ودهها افزودنی دیگه که به صورت رسمی محصولات پاستوریزه رو خطرناک.میکنه کاری ندارند.اساسا افزودن نمک به شیرا مکان نداره و
طعمش کاملا معلوم میشه دیگه اینکه مگه بار میکروبی با چشم دیده میشه که برای پنهان کردنش از وایتکس استفاده بشه؟اگر هم کنترلهای آزمایشگاهی مد نظر باشه حتما کسی باید دیوونه باشه که بخواد توی شیرش به جای میکروب طبیعی وایتکس دیده بشه!!!ب
به به به به !!!!!!!!
عشق است درصد 99
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۱
اون یک درصد هم خطای آزمایش محسوب میشه
4تابگیرین اویزون کنین در مغازه شون تا عبرت بقیه بشه
وقتی ملیاردها تومان امثال خاوری میبرن و میرن باید هم بقیه ازین کارها کنند
بر هفت جد و آباد افراد متقلب لعنت که دیگه جرئت خوردن لبنیات سنتی را هم نداریم !
99 درصد ضربدر 60 واحد می شود 59.4 واحد
یعنی یکی از واحدها کمی تقلب داشته؟

چجوری این درصد گفته شده؟
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۱
اسنادش موجوده
دروغ میگن- لبنیات سنتی و استقبال مردم از اونها باعث شده که نتونن قیمت لبنیاتکارخونه ای رو بالا ببرن چون اونوقت کسی ازشون خرید نمیکنه- سنتی ها عالی هستن- کارخونه ای رو کلی آب روش میبندن- به ماست هم نشاسته میزنن تا علیض شه
پس نتیجه میگیریم اگر شیر هم نخوریم سالمتریم یعنی وایتکس نخورده ایم....نتیجه اینکه همه دزدند مگر خلافش ثابت شود...
99% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چيزي غير از اين هم انتظار نمي رفت. متاسفانه مردم ايران علاقه زيادي به واژه "سنتي" دارند و همين كافيه تا سودجويان فراورده هاي غيربهداشتي خودشونو تحت عنوان سنتي، طبيعي، ارگانيك و... به فروش برسانند. بدون اينكه بخواهيم بدانيم كه چرا نبايد به معدود كارخانه هاي لبني كه تحت نظارت بهداشتي و آزمايشات منظم هستند اطمينان كرد ولي در عوض به انبوه فروشندگان مواد لبني كه معلوم نيست شير را از كجا و به كجا منتقل كرده و با چه شرايطي فراورده هاي خود را توليد مي كنند اعتماد نمود!!!!
پاسخ ها
شهاب
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۱
البته شاید معلوم باشه شیر رو از کجا میارن ولی اینکه پالم و مارگارین و شیر خشک و نشاسته و رنگهای صنعتی و نگهدارنده و....از کجا میارن جای ابهامه!!!خطر میکروبی لبنیات سنتی در مقابل این همه افزودنی فراوری شده کارخانه های پاستوریزه اصلا به چشم نمیاد
مهندس صنایع غذایی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۱
دقیقااااااااااا نظر کارشناسی و واقی
با این شرایط چرا این همه فروشگاههای لبنیاتی سنتی وجود دارد؟ آیا نظارتی بر آنها میشود؟
این مسئول دروغ گفته. امکان نداره 99 درصد فروشندگان و تولیدکنندگان لبنیات سنتی تقلب کنند. اگر منظورش از تقلب بار میکروبی بالا هستش ممکنه ولی غیر عمدی هستش. تقلب زمانی هست که با قصد و نیت کلاهبردارانه فرد کاری بکنه که خلاف قرار و محتوای رایج باشه
٩٩ درصد؟؟؟؟!!!!!!!!!
حالا چند سئوال:
۱: یعنی ٩٩ درصد لبنیات فروش های سنتی، خدا نشناس هستند؟
٢: یعنی مملکت قانون و نظارت و وزارت نداره که تا حالا ٩٩ درصد لبنیاتی ها وایتکس به خورد مردم داده اند و باعث ابتلای مردم به سرطان شده اند و کسی بازرسی و بررسی نکرده تا حالا و جلوشونو نگرقته؟
٣: حالا که مسجل شده ٩٩ درصد لبنیانی ها وایتکس مخلوط می کنن چرا صبح همه ی لبنیاتی ها باز بودند؟ چرا در مغازه شون پلمپ نشده؟ یعنی ایرادی نداره وایتکس رو وارد خون مردم کنند؟ یعنی باز هم میتونن به کارشون ادامه بدن؟
۴: واقعا چرا؟؟؟؟؟
وای خدا هر کاری می کنن برای کارخانجات لبنیات
99% ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا علی اینا چه کارا که نمی کنن
چرا نظارتی نیست !؟ آنهایی که صادقانه کار می کنند چرا باید به پای این متقلبان بسوزند!؟ و نظارت این پدیده فراموش شده در جامعه مرگ زده !!
از امروز نمی خوریم. نه سنتی نه صنعتی.
اميدوارم مسئولين با نظارت بيشتر و برخورد با متخلفين باعث جلوگيري از ادامه فعاليت اين واحدها بشن
اونطور ك من شنيدم كارخانجات شير دريافتي را آزمايش مي كنند و اگر تاييد نشد پس مي دهند. طبيعتا شير پس خورده را توليد كننده دور نمي ريزد و سر از لبنيات سنتي در مي آورد. ب نظرم خوب است يك منبع مستقل ته و توي اين ماجرا را دربياورد.
ساخت و پاخت دوباره کارخانجات با وزارت بهداشت یک روز شیر محلی میگن مشکل داره یک روز نمک طبیعی
توطعه علیه هر چی سنتیه
باسلام. بنده ادعایی ندارم اما مهندس صنایع غذایی هستم و توصنعت مشغول به کار..نه صنعت به نام منه نه مال بابامه.. فقط این بگم استفاده وایتکس تو شیر و گوشت گربه تو سوسیس وکالباس واقعا یه جوکه..یه کارخونه با این همه رقیب هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت نمیاد همچین حماقتی کنه و سرمایش وازون مهمتر اعتبارش رو که به سختی به دست اورده مفت ازدست بده.
باسلام. اول یه موضوع روشن کنم وقتی ما شیرمصرف میکنیم. دوتا پارامتر مهمه 1-موادمغذی شیر 2-بارمیکروبی شیر
درصنعت هزینه های زیادی بابت این دوپارامتر پرداخت میشه یعنی شیری که بارمیکروبی خیلی پایین یاصفرداشته باشه وهمچنین موادمغذی حفظ بشه . اگه دمای خیلی بالا بدیم میکروب نابودمیشه ولی موادمغذی هم ازبین میره وبرعکس دماپایین باشه ماده مغذی حفظ میشه ولی میکروب هم هست.
مهندس صنعت غذا کارش اینکه که دمایی اعمال کنه که میکروب ازبین بروه ولی موادمغذی حفظ بشه که این دما برای پاستوریزه 72درجه 15ثانیه واستلریزه 138درجه 4 ثانیه هست. وقتی این فرایندها اعمال میشه خب دیگه نیازی به نگهدارنده نیست. پس این که توصنعت وایتکس میزنن به شیر یا تو سوسیس کالباس گوشت گربه میزنن واقعا دروغ محضه.. خودتو بذارید جای کارخانه دار آیا با وجود این همه رقیب حاظرید بلانسبت همچین اشتباه بزرگی رو مرتکب شید که علاوه برسرمایه اعتبار کارخونتون که واسش زحمت کشیدید ازبین بره؟؟؟ قضاوت باشما
درضمن هرچی برند شیر بسته بندی آزمایش کردیم اثری از نگهدارنده نبود چه برسه وایتکس!
به نظر من هر چیزی یک مافیا پشتش هست همین گوشی که دستتونه یه مافیا پشتشه وقتی تو گوگل جستوجو می کنید همه سایت ها از ماست های صنعتی حمایت کردن که معلوم نیست چه بلایی سرش آوردن که وقتی برش میگردونی نمی ریزه و اصلا ماستو هر جور درست کنی باید روش سرشیر بسته بشه من تا حالا ندیدم ماست شرکتی سرشیر داشته باشه حتی دبه ایشم سرشیر نداره روش ، و شیری که اگه شیش ساعت از یخچال بیرون باشه خراب میشه یه کارش کردن که شیش ماه بیرون یخچال باشه خراب نمیشه ، معلوم میشه این سایت ها همه مال خود کارخونه هاست که از آب کره میگیرن و یه مافیا پشتش هست به نظر من فقط و فقط لبنیات سنتی از مغازه لبنیات فروشی
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها
آخرین اخبار