تأیید وجود «وایتکس» در لبنیات سنتی
رئيس اداره دامپزشکي شهرستان همدان در جلسه کارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان همدان، گفت: در ارديبهشتماه جاري از ۶۰ واحد صنفي لبنياتي سنتي بازرسي و از شير آنها نمونهبرداري شد که در ۹۹ درصد آنها آلودگي و تقلب مشاهده شده است.
به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه جمهوری اسلامی، نقيپور اضافه کرد: بيشترين تخلف مربوط به افزودن آب، نمک و مواد ضد عفونيکننده شناسايي شده است. وي گفت: نمک با هدف جبران غلظت و طعم به شير اضافه ميشود و براي پنهان کردن بار ميکروبي شير، از مواد ضدعفونيکننده مانند وايتکس استفاده ميشود.
نقي پور تأکيد کرد: شير مورد نياز لبنياتيهاي سنتي به طور مستقيم از روستا و دامداران خريداري شده و هيچ گونه آزمايشي براي سنجش بار ميکروبي و تأييد سلامت شير انجام نميشود. وي افزود: متأسفانه عدم نظارت بر صدور پروانه مهمترين مشکل اين واحدها است.
چون لبنيات سنتي بخاطر تقلبهاي بسيار لبنيات صنعتي مورد اقبال مردم قرار گرفته شماها ميخواييد لبنيات سنتي رو تخريب كنيد
طعمش کاملا معلوم میشه دیگه اینکه مگه بار میکروبی با چشم دیده میشه که برای پنهان کردنش از وایتکس استفاده بشه؟اگر هم کنترلهای آزمایشگاهی مد نظر باشه حتما کسی باید دیوونه باشه که بخواد توی شیرش به جای میکروب طبیعی وایتکس دیده بشه!!!ب
وقتی ملیاردها تومان امثال خاوری میبرن و میرن باید هم بقیه ازین کارها کنند
یعنی یکی از واحدها کمی تقلب داشته؟
چجوری این درصد گفته شده؟





