ته چین؛

دستور پخت نان بربری خانگی

کد خبر: ۹۰۰۵۱۳
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۵ 22 May 2019
تعداد بازدید : 6534
بازدید 15512
۱
نان بربری نوعی نان است که پخت آن در ایران مرسوم است و به‌هر دو شیوه سنتی و صنعتی تولید می‌شود. نام این نان برگرفته از نام ایل بربر است که در مرز بین ایران و افغانستان زندگی می‌کردند. در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند. طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی جوش شیرین است که پیش از پخت به وسیله نانوا روی خمیر نان مالیده می‌شود. طرز تهیه این نان در خانه و در فر گاز را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
نحوه ۳