ته چین؛
ترفند گریل کردن ذرت
ذرت گریل شده یکی از محبوبترین غذاهای تابستان است. مشکل گریل کردن ذرت این است که ممکن است بیرون آن بسوزد در حالی که مغز آن به خوبی نپخته است. در این ویدیو ترفندی آموزش داده میشود که در عین حالی که طعم گریل شده عالی ذرت را به دست آورید مطمئن شوید که مغز ذرتها نیز به خوبی پخته شدهاند.
گزارش خطا
پسندها:
۰
برچسبها:
آشپزی ویدیو فیلم بلال سرخ کردن بلال کباب کردن بلال روش کباب کردن بلال کباب کردن بلال بدون سوختن سرخ کردن بلال بدون سوختن کباب کردن ذرت سرخ کردن ذرت گریل کردن بلال روش گریل کردن بلال Grilled Corn غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲

