مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
تعداد بازدید : 5808
کد خبر:۹۰۰۳۸۸
کد خبر:۹۰۰۳۸۸
12223 بازدید
نظرات: ۲
ته چین؛

ترفند گریل کردن ذرت

ذرت گریل شده یکی از محبوب‌ترین غذاهای تابستان است. مشکل گریل کردن ذرت این است که ممکن است بیرون آن بسوزد در حالی که مغز آن به خوبی نپخته است. در این ویدیو ترفندی آموزش داده می‌شود که در عین حالی که طعم گریل شده عالی ذرت را به دست آورید مطمئن شوید که مغز ذرت‌ها نیز به خوبی پخته شده‌اند.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۰
هم وطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۶
از همه راحت تر و بهتر بخارپزه نه این همه طول بکشه.ده دقیقه تو آب و بیست دقیقه گریل .واقعا سخته
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟