تعداد بازدید : 5808
کد خبر:۹۰۰۳۸۸
کد خبر:۹۰۰۳۸۸
12075 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ | ۱۳۹۸/۰۲/۳۱
21 May 2019
ته چین؛

ترفند گریل کردن ذرت

ذرت گریل شده یکی از محبوب‌ترین غذاهای تابستان است. مشکل گریل کردن ذرت این است که ممکن است بیرون آن بسوزد در حالی که مغز آن به خوبی نپخته است. در این ویدیو ترفندی آموزش داده می‌شود که در عین حالی که طعم گریل شده عالی ذرت را به دست آورید مطمئن شوید که مغز ذرت‌ها نیز به خوبی پخته شده‌اند.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۳
پاسخ
هم وطن
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۳
از همه راحت تر و بهتر بخارپزه نه این همه طول بکشه.ده دقیقه تو آب و بیست دقیقه گریل .واقعا سخته
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟