اقدامات آمریکا به منافع چین لطمه می زند

«وانگ یی» وزیر خارجه چین در تماس تلفنی با 'مایک پمپئو' همتای آمریکایی خود در اعتراض به ایالات متحده گفت که صحبت ها و اقدامات آن کشور به منافع چین و شرکت هایش لطمه زده است.
کد خبر: ۹۰۰۱۲۵
| |
4285 بازدید

به گزارش رویترز، 'وانگ یی' همچنین گفت که آمریکا نباید در مناقشه های جاری با چین پا را فراتر نهد. 

وی افزود که چین هنوز مایل است اختلافات دو طرف در مذاکراتی که از موضع برابر باشد، حل وفصل شود.

به نوشته رویترز، 'وانگ یی' در مورد ایران نیز اظهار داشت که چین امیدوار است همه طرف ها خویشتنداری کرده و برای جلوگیری از افزایش تنش ها محتاطانه عمل کنند.

وی روز جمعه در دیدار با 'محمدجواد ظریف' وزیر امور خارجه ایران در پکن ضمن تاکید بر اینکه چین و ایران شرکای راهبردی با مناسبات جامع مشارکتی هستند، گفت: چین قاطعانه مخالف تحریم های یکجانبه آمریکا و پیش قضاوت های این کشور است. چین شرایط و نگرانی های طرف ایرانی را درک می کند و ازحقوق و منافع مشروع ایران نیز حراست به عمل می آورد.

علاوه بر مخالفت چین با تحریم های آمریکا علیه ایران، پکن و واشنگتن در زمینه تجاری نیز درگیر اختلافات شدیدی هستند. هر دو کشور تعرفه های سنگینی بر کالاهای یکدیگر وضع کرده اند و مذاکرات تجاری آنها هنوز به نتیجه نرسیده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت