قتل مرد نانوا با اسلحه شکاری در محله خزانه پایتخت

کد خبر: ۹۰۰۱۱۴
| |
5403 بازدید

رئیس شعبه دوم بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران دستور انجام تحقیقات در خصوص قتل نانوای ۴۵ ساله در محله خزانه را صادر کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، صبح امروز مردی در محله خزانه تهران به قتل رسید؛ با گزارش این قتل، بازپرس کشیک قتل پایتخت و تیمی از ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران در محل جرم حاضر شدند؛ در بررسی‌های فنی مشخص شد که مقتول، نانوایی ۴۵ ساله بوده که توسط یک موتورسوار ناشناس با شلیک سه گلوله از اسلحه شکاری به قتل رسیده و در ادامه ضارب از محل جرم متواری شده است.

قاضی مرادی، رئیس شعبه دوم بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران دستور انجام تحقیقات درباره این پرونده را صادر کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت