بازدید 13001

بازخوانی مواضع ترامپ درباره احتمال جنگ با ایران پیش از ریاست‌جمهوری

دو رئیس جمهور اخیر آمریکا نیز علی رغم تفاوت هایی، همواره ایران را تهدید به حمله نظامی کرده اند. در این میان، باراک اوباما رئیس جمهور قبلی آمریکا علی رغم سیاست مسالمت جویانه تر، گزینه نظامی را در سیاست های اعلامی خود علیه ایران، منتفی ندانست. در دو سال و اندی گذشته نیز دونالد ترامپ سیاست های تهاجمی را علیه ایران در پیش گرفت و علاوه بر خروج از برجام به عنوان یکی از دستاوردهای سیاست خارجی باراک اوباما، بارها نیز ایران را به حمله نظامی تهدید کرده است.
کد خبر: ۹۰۰۰۹۹
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۲ 18 May 2019

پس از انقلاب اسلامی ایران، یکی از وجوه مشترک روسای جمهور آمریکا تهدیدات مکرر علیه ایران و به ویژه تهدید به حمله نظامی بوده است.

به گزارش تابناک، دو رئیس جمهور اخیر آمریکا نیز علی رغم تفاوت هایی، همواره ایران را تهدید به حمله نظامی کرده اند. در این میان، باراک اوباما رئیس جمهور قبلی آمریکا علی رغم سیاست مسالمت جویانه تر، گزینه نظامی را در سیاست های اعلامی خود علیه ایران، منتفی ندانست.

در دو سال و اندی گذشته نیز دونالد ترامپ سیاست های تهاجمی را علیه ایران در پیش گرفت و علاوه بر خروج از برجام به عنوان یکی از دستاوردهای سیاست خارجی باراک اوباما، بارها نیز ایران را به حمله نظامی تهدید کرده است.

لذا، به نظر می رسد، تهدید ایران به حمله نظامی به یک ویژگی عمده در سیاست خارجی روسای جمهور آمریکا تبدیل شده است. تا جایی که دونالد ترامپ که در پایان دور اول ریاست جمهوری باراک اوباما گفته بود که وی با تهدید ایران به دنبال پیروزی در انتخابات است، خود نیز همین سیاست را در پیش گرفته است و به نظر می رسد با تهدید ایران برای پیروزی در انتخابات استفاده می کند.

در اینجا بازخوانی برخی از توییت های ترامپ در دوران ریاست جمهوری اوباما می تواند فهم بیشتری از راهبرد ترامپ در قبال ایران به ما بدهد.

 ترامپ در سال 2011 و در زمان ریاست‌جمهوری اوباما گفته بود: «باراک اوباما برای اینکه بار دیگر انتخاب شود، به ایران حمله خواهد کرد.»

بازخوانی مواضع ترامپ درباره احتمال جنگ با ایران پیش از ریاست‌جمهوری

نکته جالب اینکه ترامپ در سال ۲۰۱۲ نیز همین توییت را بار دیگر تکرار کرد و گفت که اوباما به دنبال حمله به ایران به منظور پیروزی در انتخابات است.

بازخوانی مواضع ترامپ درباره احتمال جنگ با ایران پیش از ریاست‌جمهوری

رییس‌جمهور کنونی آمریکا در توییت دیگری در سال ۲۰۱۲ گفته بود: «حالا که تعداد آرای اوباما در نظرسنجی‌ها رو به افول است باید منتظر باشیم تا او حمله‌ای به لیبی یا ایران داشته باشد. او ناامید شده است.»

بازخوانی مواضع ترامپ درباره احتمال جنگ با ایران پیش از ریاست‌جمهوری

ترامپ در سال ۲۰۱۳ در خلال دور دوم ریاست‌جمهوری اوباما در توییتر خود مدعی شده بود: «من پیش‌بینی می‌کنم که اوباما برای حفظ وجهه خود به ایران حمله کند.»

بازخوانی مواضع ترامپ درباره احتمال جنگ با ایران پیش از ریاست‌جمهوری

رییس‌جمهور آمریکا در توییت دیگری در سال ۲۰۱۳ و در دوران اوباما مدعی شده بود: «به خاطر داشته باشد که من قبلا هم گفته بودم؛ اوباما یک روز برای اینکه نشان دهد چقدر سخت‌گیر است، به ایران حمله خواهد کرد.»

بازخوانی مواضع ترامپ درباره احتمال جنگ با ایران پیش از ریاست‌جمهوری

همانطور که در توییت های بالا مشاهده کردیم، رییس‌جمهور کنونی آمریکا در گذشته بارها تهدید به جنگ علیه ایران را برای اهداف داخلی خوانده بود به نظر می رسد هم اکنون نیز او موضوع ایران را به یک ابزار بازی سیاسی تبدیل کرده است. 

لذا می توان گفت، ترامپ نه ضرورتا به دنبال جنگ با ایران بلکه بیشتر بازی با کارت تهران است تا بتواند در انتخابات 2020 از آن برای پیروزی در انتخابات استفاده کرد. در دوران اوباما از این کارت بازی علیه اوباما استفاده کرد و در شرایط کنونی برای از بین بردن میراث اوباما و پیروزی در انتخابات.

 

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱۰
درسته.پیش از دور دوم حمله خواهد کرد.او میداند مردم امریکا وسط میدان جنگ فرمانده عوض نخواهند کرد و شانس پیروزی خود را برای دور دوم بالا خواهد برد.مساله اینست که ایا ان حمله ای تمام عیار خواهد بود یا بزن و در رو زیر ساختها؟
به مردم امریکا بگویید ایران کجای نقشه جهان قرار داره، باور کنید 80 درصشون اطلاع ندارن. حتی همین سناتورها و مجلس نمایندگان هم کم اطلاع هستن. ما فکر میکنیم وسط سیاست خارجی امریکا قرار گرفتیم. در حالیکه تهدید از نظر امریکا دو کشور روسیه و چین هستن.
ترامپ اگر این افراد وحشی و جنگطلب را اطراف خود جمع نمی کرد شاید امیدی به مذاکره بود.
قبلا گفتم بازهم میگم

ترامپ نماد استعمار جدید جهانی به رهبری آمریکا است
ترامپ شخص نیست. جریان و تفکری جدید و پرقدرت و متشکل از نسل جدید بازیگران و تصمیم گیرندگان جهان هستند.

رهبری استعمار کشورهای جهان بعد از قرنها و برای همیشه از انگلیس جنایتکار و بدنام به آمریکا محول شده.

ایران یکی از قطعات پازل این بازی جدید است.
من از دشمن خارجی ترس ندارم و مطمئنم اگه خدای ناکرده روزی جنگ شه مردان این مملکت ازش سرافراز بیرون میان. من از فساد از هر نوعی چه اجتماعی، چه اقتصادی، ... نگرانم که مثل موریانه جامعه رو از درون تهی میکنه و دل های رنجیده رو از آرمان ها خسته می کنه.
متاسفانه نداشتن قانون نظارتی درست باعث گسترش فساد اقتصادی شده تا جایی که رغبتی برای مبارزه باهاش بین مسئولین مشاهده نمیشه.
ترامپ می خواهد از ایران بعنوان بیلبورد تبلیغاتی انتخابات ریاست جمهوری استفاده کند. اگر ایران بشکلی مدیریت کند که امریکا با حداکثر توان در منطقه حضور داشته باشد ولی درگیری اتفاق نیفتد نه تنها سودی برای امریکا ندارد بلکه باعث بالا رفتن شدید هزینه حضور نیروهایش در خلیج فارس می شود که برای آنها خشنود نیست و در بلند مدت باعث مشکلاتی در امریکا می شود پس بهترین تاکتیک خوداری از درگیری است با یک حساب سر انگشتی می توان میزان هزینه های روزانه نیروهای امریکائی در خلیج فارس محاسبه کرد
زمان اوباما ضعیف تر بودیم دورتا دورما داعش بود نیروی نیابتی ما خیلی کمتر بود ولی الان دیگه شاخ شدیم
من برداشتم خلاف نظر شماست!!!
از انجاییکه هر رییس جمهوری در امریکا راس کار می اید ایران را تحریم میکند ولی چون از جنگ میترسند در برهه ایی از زمان یک نفر مثل اوباما را روی کار می اورند تا پس از مدتی نرمش به خرج دهند تا از عصبانیت و برخورد ما با انها جلوگیری کنند دوباره دوره بعدی یک نفر مثل ترامپ را میا ورند و برای توجیح کار خود میگویند این فرد کلا تند رو هست یعنی هر بار اقتصاد کشور را به صورت کامل تخریب میکنند بهترین کار بستن تنگه هرمز از طریق گروهایه نیابتی است چرا که با وارد شدن خسارت به طرف مقابل از دفعات بعد محاسبات اشتباه نخواهند کرد
اقا دم شما گرم ! خیلی با حال بود!

کاش ترجمه انگلیسی عین مطالب رو برای مطالعه شهروندان خارجی بخصوص همشهریای پرزیدنت ترامپت میگذاشتید!

دمتون گرم
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل