بازگشت عجیب دستیار شفر به تمرین استقلال
کد خبر: ۹۰۰۰۴۶
| | 5837 بازدید
بعد از حضور فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی در استقلال وی به باشگاه اعلام کرد نیازی به دستیاران شفر ندارد و باشگاه هم مارتین فورکل و فیلیپ آندریاس را به تمرینات تیم امید فرستاد تا آنها زیر نظر رضا حسن زاده به فعالیت شان ادامه بدهند.
به گزارش تابناک ورزشی، در این بین میگوئل کولی مربی جامائیکایی تنها عضو کادر فنی تیم شفر محسوب میشد که تکلیف مشخصی نداشت به همین دلیل مسئولان باشگاه استقلال برای اینکه بهانه شکایت دست این مربی ندهند وی را به تمرین تیم بزرگسالان فرستادند.
البته کولی با وجود حضور در تمرین استقلال نقش چندانی در اجرای تمرینات نداشت و مجیدی کار را به بیژن طاهری و فرشاد ماجدی سپرد.تیم فوتبال استقلال ساعت 16:30 امروز تهران به به مقصد امارات ترک خواهد کرد تا در دیدار تشریفاتی آخر خود به مصاف العین امارات برود.
گزارش خطا
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟



