میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شورای عالی امنیت در تصمیم‌گیری مستقل است

کد خبر: ۸۹۹۸۲۰
| |
6536 بازدید

سخنگوی شورای عالی امنیت ملی تأکید کرد: تنها نهاد صاحب صلاحیت برای اظهار نظر در موضوعات راهبردی کشور، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، کیوان خسروی، سخنگوی شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: مجموعه سیاست‌های راهبردی نظام در حوزه‌های مختلف در فرآیندی تعریف شده و از سوی شورای عالی امنیت ملی تعیین و ابلاغ می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اظهارات شخصی افراد حقیقی و حقوقی غیر مرتبط، تأثیری بر تصمیمات اتخاذ شده ندارد.

خسروی ادامه داد: برخی اخبار منتشر شده در مورد چگونگی تعیین و اجرای سیاست‌های مربوط به مدیریت تنش‌های منطقه‌ای که به یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی منتسب گردیده اظهار نظر شخصی است.

او تأکید کرد: تنها نهاد صاحب صلاحیت برای اظهار نظر در موضوعات راهبردی کشور، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بوده و اطهار نظرهایی که خارج از این مجرا بیان می‌گردد، فاقد وجاهت است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت