افزایش تعرفه‌های هند بر کالاهای آمریکایی به تعویق افتاد

کد خبر: ۸۹۹۵۴۸
| |
3581 بازدید

دولت هند در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور اجرایی شدن افزایش تعرفه‌های واردات برخی از کالاهای آمریکایی را تا تاریخ ۱۶ ژوئن به تعویق می‌اندازد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، دولت هند در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور اجرایی شدن افزایش تعرفه‌های واردات برخی از کالاهای آمریکایی را تا تاریخ ۱۶ ژوئن به تعویق می‌اندازد.

بیش از این قرار بود این تعرفه‌های تلافی‌جویانه جدید از ۱۶ می اعمال شوند.

دهلی نو که از افزایش تعرفه‌های آمریکا بر واردات فولاد و آلومینیوم خود خشمگین است در ژوئن سال گذشته اعلام کرد که به تلافی این اقدام تعرفه‌های واردات برخی از کالاهای آمریکایی نظیر آلومینیوم، گردو و سیب را افزایش خواهد داد.

اما از آن زمان تا کنون دهلی نو چندین بار اجرای این تعرفه‌ها جدید را به تعویق انداخته است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت