ساترفیلد به زودی به بیروت میرود
معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاورمیانه به زودی برای بررسی موضوع ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و اسرائیل به بیروت میرود.
کد خبر: ۸۹۹۱۴۹
| | 2723 بازدید
معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاورمیانه به زودی برای بررسی موضوع ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و اسرائیل به بیروت میرود.
به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه الاخبار لبنان، اخیرا لبنان مکانیزمی را برای ترسیم مرزهای دریایی و زمینی با رژیم صهیونیستی پیشنهاد داد که این مکانیزم از طریق سازمان ملل و با نظارت مستقیم آمریکا اجرا میشود.
براساس این مکانیزم ترسیم مرزهای دریایی و زمینی همزمان صورت میگیرد. اختلاف اصلی میان لبنان و رژیم صهیونیستی مربوط به ترسیم مرزهای زمینی لبنان در جنوب در منطقه الناقوره است که از آنجا روند ترسیم مرزهای دریایی صورت میگیرد.
در این راستا و به دنبال درخواست لبنان برای میانجیگری آمریکا در این موضوع، قرار است طی چند روز آینده دیوید ساترفیلد، معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاورمیانه به بیروت سفر کند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




