ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

عجیب‌ترین فتواهای رمضانی داعش

شبکه سومریه نیوز عراق پنج مورد از عجیب‌ترین فتواهای رمضانی داعش را بررسی کرد.
کد خبر: ۸۹۸۴۳۴
| |
3105 بازدید

شبکه سومریه نیوز عراق پنج مورد از عجیب‌ترین فتواهای رمضانی داعش را بررسی کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، فتوای اول داعش برای ماه مبارک رمضان بر لزوم نگرفتن روزه از سوی اعضای این گروه در جریان جنگ و درگیری به این بهانه که روزه بدن را ضعیف می‌کند و در پی آن شخص روزه دار دچار خستگی و سستی می‌شود و از ادامه مبارزه در راه اعتقاداتش باز می‌ماند، تاکید می‌کند!

فتوای دوم، منع بیرون آمدن زنان در روزهای ماه رمضان است تا خروج آن‌ها از منزل منجر به فتنه‌ میان مسلمانان نشود و هر کسی که قصد بیرون رفتن از منزل را دارد باید پس از نماز مغرب به همراه یکی از محارم خود بیرون برود!

فتوای سوم، باید مغازه‌ها و فروشگاه‌ها در دهه آخر ماه رمضان و قبل از فرا رسیدن عید فطر بسته باشند تا مسلمانان تنها به عبادت بپردازند!

فتوای چهارم بر این تاکید دارد که "کسی که داعش را دوست ندارد، روزه‌اش قبول نیست به طوری که مفتی داعش در شهر حمص سوریه اعلام کرده است: کسی که داعش را دوست ندارد روزه‌اش قبول نمی‌شود. هر کس چنین ویژگی‌هایی داشته باشد، واجب نیست رنج روزه داری را تحمل کند، زیرا او در این صورت تنها گرسنگی و تشنگی را تحمل کرده است و روزه‌اش قبول نیست!

طبق فتوای پنجم، کسی که وابسته به تشکیلات داعش نباشد، روزه‌اش باطل است، پس هرکس که روزه‌ باشد اما عضو داعش نباشد، روزه‌اش باطل است و می‌توان در مورد وی به عنوان شخص منافق مجازات حد را جاری کرد!

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟