ته چین؛

طرز تهیه سس انبه

کد خبر: ۸۹۸۳۳۳
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳ 12 May 2019
تعداد بازدید : 6395

مواد لازم:

انبه پوست کنده: 400 گرم
برگ بو: 2 برگ
آب لیمو: دو قاشق غذاخوری
سیر: 8 حبه
تخم گشنیز: 2.5 قاشق غذاخوری
زیره سبز: 1.5 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
نمک دریایی: یک قاشق غذاخوری
جوز هندی: نصف یک جوز
سیاه دانه: دو قاشق غذاخوری
سرکه سفید:
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری

بازدید 20055
سس انبه یکی از سس‌های خوش طعم است که با برخی غذاها نظیر فلافل و سمبوسه در گذشته سرو می‌شد و در اصل یک نوع سس پاکستانی است. طرز تهیه این سس را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری