صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گربه سیاه آمریکایی حسن یزدانی مصدوم شد!

کد خبر: ۸۹۷۳۴۳
| |
6808 بازدید

کشتی گیر آمریکایی که ۲ بار موفق به شکست حسن یزدانی شده، شب گذشته با مصدومیت جدی روبه‌رو شد.

به گزارش تابناک ورزشی، در جریان رقابت‌های کشتی خیابانی beat the street در نیویورک آمریکا که با پهن کردن تشک کشتی در فضای باز و در میان استقبال مردم برگزار می‌شود، اتفاق تلخی برای یکی از آماده‌ترین کشتی گیران آمریکایی رخ داد.

در حالی که همه قهرمانان بزرگ کشتی آزاد آمریکا از جمله جردن باروز، کایل اسنایدر و دن کاکس با اجرای فنون زیبا علاقه‌مندان به این رشته را به وجد آوردند، دیوید تیلور در کشتی وزن ۸۶ کیلوگرم با درو فاستر دچار مصدومیت شد.تیلور که سال گذشته مدال طلای جهان را با شکست حسن یزدانی به دست آورد و به گربه سیاه نابغه کشتی ایران در سال‌های اخیر تبدیل شده، بعد از مصدومیت مجبور به ترک تشک شد.

گزارش‌های اولیه از شدید بودن مصدومیت تیلور خبر داده اند، اما باید دید بعد از بررسی‌های دقیق‌تر میزان مصدومیت و دوره نقاهت احتمالی او چقدر خواهد بود. بدون شک جدی‌ترین رقیب حسن یزدانی در مسابقات جهانی ۲۰۱۹ و المپیک ۲۰۲۰ همین تیلور آمریکایی خواهد بود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات