میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

زنی که جانش را بر سر زیباشدن گذاشت

کد خبر: ۸۹۵۸۸۸
| |
9395 بازدید

ساعت ۱۲:۴۶ ظهر دوشنبه ۹ اردیبهشت مأموران کلانتری ۱۶۴ قائم در تماس با بازپرس کشیک قتل از مرگ زن جوانی در یکی از بیمارستان‌های شمال تهران خبر دادند.

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه ایران، به دنبال اعلام این خبرتحقیقات به دستور بازپرس جنایی آغاز شد. در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که زن جوان ساعت ۴:۳۰ پنجشنبه گذشته برای تزریق گونه به یکی از درمانگاه‌های شمال تهران رفت. اما حین تزریق چربی که از شکمش گرفته بودند تا به گونه تزریق شود دچار تشنج شد.

ساعت ۷ بعد از ظهر در حالت تشنج به یکی از بیمارستان‌های تهران منتقل شد، اما ساعاتی پس از انتقال به بیمارستان مرگ مغزی این زن ۳۷ ساله از سوی پزشکان تأیید شد. بدین ترتیب با موافقت خانواده‌اش کلیه و کبد او به بیماران نیازمند اهدا شد.

با توجه به شکایت خانواده زن جوان از کادر درمانی، پرونده او برای رسیدگی به دادسرای جرایم پزشکی ارسال شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت