ته چین؛

طرز تهیه راویولی سوخاری

کد خبر: ۸۹۴۸۱۹
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۱ 28 April 2019
تعداد بازدید : 918

مواد لازم:
یک عدد سفیده تخم‌مرغ
یک قاشق چای‌خوری آب
یک پیمانه آرد سوخاری
یک قاشق چای‌خوری مرزنگوش خشک شده
یک قاشق چای‌خوری ریحان خشک شده
دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
یک بسته هفتصد و ده گرمی راویولی پنیر
اسپری نچسب

 

بازدید 4632
به راویولی پادشاه پاستاها می‌گویند. این نوع پاستا بسیار کهن و پرطرفدار است. خاستگاه این این پاستا شهر جنوا در ایتالیا است. کلمه راویولی در زبان ایتالیایی یعنی بالشت! دلیل انتخاب این نام برای این پاستا ظاهر بالشتی شکل آن است. درون پاستا راویولی با مواد گوناگون و متنوع زیادی مانند پنیر، گوشت، سبزیجات و غیره پر می‌شود. در این ویدیو طرز تهیه راویولی را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری