مرفاوي: مشكلي با برهاني ندارم
سرمربي تيم فوتبال استقلال ايران گفت: مقابل تيم الجزيره به حق شايسته پيروزي بوديم.
به گزارش ايسنا؛ صمد مرفاوي در نشست خبري پس از بازي تيمهاي استقلال ايران و الجزيره امارات اظهار كرد: بازي خوبي بود و بچههاي ما تمام تلاششان را براي موفقيت انجام دادند حريف ما هم خيلي قدرتمند بود و از قبل پيشبيني دشواري اين بازي را كرده بوديم. اين تيم در ليگ امارات شرايط خوبي دارد و در بازي اخيرش مقابل الغرافه قطر هم خوب كار كرده بود.
وي افزود: از طرفي تيم استقلال هم با توجه به شرايط مسابقه و انجام يك بازي خانگي ميتوانست برنده باشد. ما موقعيتهاي صددرصد زيادي را روي دروازه آنها خلق كرديم و اگر تنها بخشي از اين موقعيتها تبديل به گل ميشد، اكنون پيروز شده بوديم.استقلال به حق شايسته پيروزي در اين بازي بود اما، متاسفانه اين امر واقع نشد.
مرفاوي در پاسخ به سوال انتقادآميزي مبني بر اينكه چرا از عناصر هجومي كمتري در اين بازي خانگي استفاده كرديد، تصريح كرد: تيم ما با دو مهاجم يعني فرهاد مجيدي و سياوش اكبرپور بازي ميكرد ضمن اينكه جان واريو و خسروحيدري هم از عناصر هجومي ما در اين مسابقه بودند به هيچ وجه بناي بازي با تك مهاجم را نداشتيم. حتي در نيمه دوم سيد صالحي و پس از آن برهاني را به زمين فرستاديم تا به گل برسيم اما متاسفانه نشد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا علت تساوي استقلال اصرار بر استفاده از تاكتيك سانتر از جناحين نبود؟ گفت: ما برنامه نفوذ از عمق دفاع الجزيره را هم در دستور كار بازيكنان قرار داده بوديم و سيد صالحي هم به اين منظور وارد زمين شد اما، وقتي موقعيتها از دست ميرود، ناخودآگاه بازيكنان تلاش ميكنند به هر شيوهاي دروازه حريف را باز كنند. ما موقعيتهاي زيادي را روي نفوذهاي عمقي و ارسال سانتر روي دروازه حريف به دست آورديم كه از دست رفت.
وي افزود: شايد دليل كسب اين نتيجه فشردگي مسابقه ها در هر سه جام و خستگي بازيكنانمان بوده ضمن اينكه ما چندين بازيكن مصدوم هم داشتيم كه در اين بازي نتوانستيم از آنها استفاده كنيم طبيعي است وقتي بازيكنان بيبشتري داشتيم عملكردمان هم بهتر بود.
وي درباره علت كم بازي كردن آرش برهاني در اين مسابقه و اينكه آيا او با او مشكلي داريد؟ گفت: من هيچ مشكلي با برهاني ندارم او پس از رهايي از مصدوميت تنها دو جلسه با ما تمرين كرد. آيا شما با دو جلسه تمرين بازيكني را در چنين مسابقهاي به ميدان ميفرستيد؟ شايد بازيكنان ديگري هم بودند كه بيش از برهاني مستحق بازي كردن در دقايق پاياني بودند برهاني را به دليل خصوصياتي كه داشت به ميدان فرستادم.
مرفاوي دربارهي شانس صعود استقلال از گروهش خاطرنشان كرد: اكنون پس از دو مسابقه نميتوانم نمرهاي به خودم بدهم اما هدف استقلال در اين مرحله صعود از گروه است حال به عنوان تيم نخست يا دوم. ما اميدوارم در بازيهاي بعدي امتيازهاي خوبي بگيريم تا به عنوان تيم نخست صعود كنيم.


