شاورما نوعی روش پخت است که مردم ساکنان سرزمین شام از آن استفاده میکنند. در این غذا از گوشت گوسفند، بز، مرغ، بوقلمون، گاو، گوساله یا ترکیبی از آنها استفاده میشود. این مواد معمولاً تمام روز به شیوه سیخگردانی بریان میشوند. قسمتهای پخته شده گوشت به صورت تراشههایی بریده میشوند و گوشتهای زیرین را در معرض حرارت قرار میدهند. با وجود آنکه میتوان گوشت را به تنهایی و به صورت پرسی سرو کرد، ساندویچهای شاورمایی که داخل نان مخصوص پیتا پیچیده شدهاند، طرفداران زیادی دارد. شاورمای اصیل معمولاً به همراه تبوله، فتوش، نان طابون، تاهینی، حمص، شلغم، گوجه فرنگی و خیار سرو میشود. این غذا امروزه به عنوان یک نوع فست فود در سراسر دنیا شناخته شدهاست. طرز تهیه این غذا را در این ویدیو فرا بگیرید.