وزیر صمت خبر داد:

واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا از سوی دولت

کد خبر: ۸۹۱۸۲۰
| |
3807 بازدید

وزیر صنعت، معدن و تجارت از واگذاری سهام دو خودروساز بزرگ کشور طی سال ۹۸ توسط دولت خبر داد.

به گزارش ایبِنا، رضا رحمانی در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و ستاد تسهیل استان کرمانشاه، آمار تولید سال گذشته خودروسازان را ۹۵۰ هزار دستگاه اعلام کرد و گفت: افزایش تولید ماه‌های پایانی سال گذشته در حالی منجر به رشد سه برابری نسبت به سال ۹۶ شد که برای سال جاری هم تکرار و پیش بینی می‌شود در پایان سال، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه عرضه شود.

وی ادامه داد: یکی از برنامه‌هایی که سال جاری اجرا خواهد شد، فروش تدریجی سهام دو شرکت ایران خودرو و سایپا از سوی دولت است. بر اساس این گزارش، رحمانی چند روز قبل هم بر فروش اموال مازاد و شرکت‌های وابسته به این دو غول خودرویی تاکید کرده بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت