صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

رئیس دستگاه اطلاعات سودان هم استعفا کرد

کد خبر: ۸۹۱۴۹۸
| |
4482 بازدید
منابع خبری از موافقت شورای نظامی سودان با استعفای «صلاح قوش» رئیس دستگاه اطلاعات و امنیت این کشور خبر دادند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، شورای نظامی سودان با استعفای «صلاح قوش» رئیس دستگاه اطلاعات و امنیت این کشور موافقت کرد.

پیش از این برخی رسانه‌ها گزارش داده بودند که یک گزارش محرمانه که از سفارت یک کشور حاشیه خلیج‌فارس در واشنگتن لو رفته است، نشان می‌دهد آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) تصمیم دارد سرلشگر «صلاح عبدالله محمد صالح» ملقب به «صلاح قوش» رئیس دستگاه اطلاعات و امنیت ملی سودان را به عنوان جانشین البشیر تعیین کند.

دیشب نیز «عوض بن عوف» رئیس شورای نظامی سودان از سمت خود کناره‌گیری کرد و ژنرال «عبدالفتاح البرهان» بازرس کل ارتش این کشور به عنوان ریاست جدید شورای نظامی انتقالی منصوب شد.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات