سیل‌بند منطقه گلبهار اهواز شکست

کد خبر: ۸۹۱۱۶۹
| |
10778 بازدید
|
۲
معاون خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: صبح امروز بخشی از سیل‌بند منطقه گلبهار اهواز دچار شکستگی شد و آب از لابه‌لای خاکریز‌ها و سیل‌بند‌ها وارد منطقه شد و حدود ۳۰ درصد این منطقه را آب فراگرفته است.

به گزارش «تابناک» علیرضا عالی‌پور معاون خدمات شهری شهرداری اهواز دقایقی پیش در گفتگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: صبح امروز بخشی از سیل‌بند منطقه گلبهار اهواز دچار شکستگی شد و آب از لابه‌لای خاکریز‌ها و سیل‌بند‌ها وارد منطقه شد و حدود ۳۰ درصد این منطقه را آب فراگرفته است.

وی افزود: ماشین‌آلات شهرداری درحال کار هستند و نیاز فوری به حضور گروه‌های جهادی و مردمی برای ترمیم سیل‌بند وجود دارد.

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز عنوان کرد: در منطقه گلبهار نیاز به آذوقه و کیسه خاک است و به برخی ماشین‌آلات مانند بیل مکانیکی زنجیری، بلدوزر و کامیون نیاز است.

وی گفت: منطقه گلبهار بین منطقه گلدشت و ملاشیه اهواز قرار دارد و حدود ۲ هزار نفر جمعیت دارد.

عالی پور با اشاره به آب‌گرفتگی در منطقه عین دو اهواز، اظهار کرد: در منطقه عین دو خاکریزی در حال احداث است که آب را از بافت مسکونی به پشت خاکریز لیفت کنیم.

وی افزود: سیل‌بند منطقه عین دو حدود یک هزار متر است که تاکنون ۷۰۰ متر آن ترمیم شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۳
حالا که دیگر قافلگیری نبوده و سه هفته از شروع سیل ها گذشته یعنی واقعا نمیتونستید با محاسبه حدودی هم عمق اب و پهنه زیر اب رفتن مناطق رو پیش بینی کنید که سیل بند درست بسازیدید ؟؟؟ همیطوری میخواهید با آمریکا اقدام متقابل انجام بدهید؟؟؟
قلمراد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۳
اینم از نتایج واگذاری کار به موجوداتی به نام پیمانکار است که اصلا خدایی و مردمی کار نمی کنند و فقط به فکر منافع خود هستند . آقای شهردار گرامی در به کارگیری واژه های پارسی اندکی خرد را به کار ببرید. «لیفت کنیم» یعنی چه؟!! مگر نمونه پارسی ندارد؟!!
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت