صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وداع قهرمان ووشو ایران و جهان

فدراسیون ووشو تصمیم دارد مراسم ویژه‌ای را برای خداحافظی این قهرمان برگزار کند. از آنجا که این قهرمان 35 ساله شده و از سال بعد به دلیل محدودیت سنی نمی تواند در مسابقات جهانی و آسیایی شرکت کند، باید از دنیای قهرمانی خداحافظی کند.
کد خبر: ۸۹۱۱۵
| |
2130 بازدید

فدراسیون ووشو در هفته پایانی لیگ برتر ووشو باشگاه‌های کشور مراسم خداحافظی قهرمان پیشین جهان را برگزار خواهد کرد.

به گزارش مهر، علی اصغرشعبانی سالها عضو تیم ملی ووشو بوده و در رقابتهای مختلف آسیایی و جهانی موفق به کسب عناوین قهرمانی شده است.

از همین رو فدراسیون ووشو تصمیم دارد مراسم ویژه‌ای را برای خداحافظی این قهرمان برگزار کند. از آنجا که این قهرمان 35 ساله شده و از سال بعد به دلیل محدودیت سنی نمی تواند در مسابقات جهانی و آسیایی شرکت کند، باید از دنیای قهرمانی خداحافظی کند.

شعبانی به دلیل مشکلات شخصی در اردوهای تیم اعزامی به مسابقات جهانی کانادا شرکت نکرد تا فرصت کسب یک مدال دیگر جهانی را از دست دهد. در برنامه‌های آینده فدراسیون ووشو است که از این قهرمان نیز در پست های دیگری مثل مربیگری استفاده کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟