ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اعطای مرخصی ۱۵ روزه به زندانیان مناطق سیل‌زده

کد خبر: ۸۹۰۸۰۸
| |
3336 بازدید

سخنگوی قوه قضائیه گفت: ریاست دستگاه قضا با اعطای ۱۵ روز مرخصی به زندانیانی که خانواده آن‌ها در استان‌های سیل‌زده زندگی می‌کنند، موافقت کرد.

به گزارش ایلنا، از قوه قضائیه، غلامحسین اسماعیلی درباره اعطای مرخصی به زندانیان در مناطق سیل‌زده گفت: ریاست قوه قضائیه با اعطای ۱۵ روز مرخصی به زندانیانی که خانواده آن‌ها در استان‌های سیل‌زده زندگی می‌کنند و خانه و زندگی آن‌ها آسیب دیده است، موافقت کرد.

به گفته‌ سخنگوی قوه قضائیه این مرخصی نیز همانند مرخصی نوروزی شامل حال زندانیانی که مرتکب جرائم مهم از قبیل سرقت مسلحانه، سرقت مقرون به آزار، سارقان حرفه‌ای و سابقه‌دار و جرائم عمده مواد مخدر و دیگر مستثنیات مرخصی قبلی بوده‌اند، نخواهد شد.

بر اساس این گزارش، رئیس قوه قضائیه پس از وقوع سیل با صدور پیامی، به رئیس سازمان بازرسی کل کشور مأموریت داد که ضمن حضور فوری در مناطق سیل‌زده، ابعاد مختلف حادثه و روند امدادرسانی را مورد نظارت و ارزیابی قرار دهد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار