صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اهدای ۱ روز حقوق دانشگاهیان به مردم سیل‌زده

کد خبر: ۸۹۰۱۷۱
| |
2711 بازدید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از اختصاص یک روز حقوق اعضای هیئت‌رئیسه و جمعی از کارکنان این دانشگاه به مناطق سیل‌زده کشور خبر داد.

به گزارش آنا، از روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، ابراهیم کوچکی از اختصاص یک روز حقوق اعضای هیئت‌رئیسه و جمعی از کارکنان این دانشگاه به مناطق سیل‌زده کشور خبر داد.

وی بیان کرد: بنابر اعلام رضایت تمامی اعضای هیئت‌رئیسه و جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، مقرر شد یک روز از حقوق فروردین‌ماه جهت تهیه اقلام مورد نیاز و ضروری به سیل‌زدگان اختصاص یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه کاهش درد و آلام آسیب‌دیدگان سیل وظیفه‌ای همگانی است و هر کس به هر طریقی که می‌تواند باید به مردم سیل‌زده کمک کند، افزود: سایر کارکنان دانشگاه نیز در صورت تمایل می‌توانند به کارگزینی مراجعه کرده و در این امر انسانی شرکت کنند.

کوچکی همچنین از آمادگی تیم‌های بهداشتی درمانی دانشگاه برای اعزام به مناطق سیل‌زده خبر داد و اظهار کرد: به‌عنوان یک مسلمان و هم‌وطن وظیفه داریم تا در صورت نیاز به خدمات درمانی و بهداشتی به یاری سیل‌زدگان کشورمان بشتابیم.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار