خبر وقوع سیل در لرستان تکذیب می‌شود

کد خبر: ۸۹۰۱۱۶
|
۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴ 08 April 2019
|
3108 بازدید
مدیرکل هواشناسی لرستان با تکذیب خبر وقوع سیل در لرستان گفت: امروز و فردا تنها شاهد بارش‌های رگباری در استان خواهیم بود.
 
به گزارش «تابناک» محمد ناصر هاشمی در گفتگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد، اظهار کرد: امروز و عصر فردا شاهد وقوع بارندگی‌های رگباری در سطح لرستان خواهیم بود.

وی عنوان کرد: به این ترتیب فردا به هیچ وجه سیل در لرستان به راه نمی‌افتد و این خبر صحت نداشته و قویاً تکذیب می‌شود.

مدیرکل هواشناسی لرستان از ورود سامانه جدید بارشی از اواخر روز جمعه به استان خبر و ادامه داد: البته از اکنون نمی‌توان درباره میزان و شدت بارش‌ها اظهار نظر کرد.

هاشمی خاطرنشان کرد: این سامانه بارشی از اواخر روز جمعه فعال شده و طی روز‌های شنبه و یکشنبه در لرستان تاثیرگذار خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه متوسط بارندگی‌ها در لرستان از ابتدای سال زراعی تاکنون ۹۱۰ میلی‌متر بوده است، افزود: میزان بارش‌ها در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش ۲۷۸ درصدی را به خود دیده است.

مدیرکل هواشناسی لرستان با تأکید بر اینکه رکورد بارندگی‌ها در لرستان شکسته شده است، تصریح کرد: میزان بارش‌ها در مقایسه با وضعیت بلندمدت نیز افزایش ۱۱۱ درصدی داشته است.

هاشمی اظهار کرد: در سال زراعی جاری خرم‌آباد با ۱۰۸۸ میلی‌متر بیشترین میزان بارش را در استان لرستان به خود اختصاص داده است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه برف سرشاخه‌های کرخه و دز به کندی در حال آب شدن است، طی این دو روز دمای هوا نسبت به روز‌های گذشته خنک‌تر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت