کشته شدن ۸۸ غیرنظامی در حملات شورشیان به جنوب شرق نیجر

منابع وابسته به سازمان ملل از حملات شورشیان به جنوب شرق نیجر و کشته شدن دهها غیرنظامی و فرار شماری دیگری از غیرنظامیان بر اثر این حملات خبر دادند.
کد خبر: ۸۸۹۲۷۴
| |
2196 بازدید

منابع وابسته به سازمان ملل از حملات شورشیان به جنوب شرق نیجر و کشته شدن دهها غیرنظامی و فرار شماری دیگری از غیرنظامیان بر اثر این حملات خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل در نیامی نیجر از ۲۱ حمله شورشیان به غیرنظامیان و نیروهای نظامی در جنوب شرق این کشور آفریقایی در ماه مارس ۲۰۱۹ خبر داد و اعلام کرد که تعداد غیرنظامیان کشته شده به ۸۸ نفر رسیده است.

دفتر سازمان ملل اعلام کرد که بر اثر این حملات ۱۸۴۸۰ نفر به سوی شهر دیوا و برخی شهرهای بزرگ دیگر گریخته اند.

این حملات به سوختن حدود ۱۰۰ منزل منجر شده است و شماری زیادی از زنان نیز ربوده شده اند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت