میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

لیر ترکیه باز هم عقب نشست

کد خبر: ۸۸۸۹۲۵
| |
4745 بازدید
|
۱

پس لرزه‌های شکست حزب حاکم در استانبول و آنکارا کماکان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از سی ان بی سی، پس از آن که حزب حاکم ترکیه به رهبری رجب طیب اردوغان - رئیس جمهور این کشور - در انتخابات شهرداری‌ها شکست خورد، بازارهای مالی ترکیه بار دیگر دستخوش نوسان شدند.

در بورس استانبول شاخص "بی آی اس تی" که هفته گذشته ۷ درصد ریزش کرده بود، در معاملات امروز نیز ۱.۶۵ درصد کاهش یافت.

لیر ترکیه نیز از روند نزولی بازار در امان نماند و هر دلار تا ۵.۶۹۱۳ دلار افزایش یافت با این حال در ادامه معاملات و با ورود بازارسازهای قدرتمند به جریان معاملات، در نهایت هر دلار تا ۵.۵۲۱۲ دلار عقب نشست.

بازارها از این نگران هستند که نتایج این انتخابات باعث شود تا دولت برای کسب محبوبیت بیشتر و حفظ جایگاه خود روی به سیاست‌های پوپولیستی بیاورد.

تنها در سال گذشته لیر حدود ۴۰ درصد ارزش خود در برابر دلار را از دست داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۰۵:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۴
از ریال خودمان بنویس
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟