احتمال ریزش دیواره‌های رودخانه کن و کرج

کد خبر: ۸۸۸۸۸۳
| |
11382 بازدید
|
۱

فرماندار اسلامشهر با اشاره به احتمال ریزش دیواره‌های رودخانه کن و کرج گفت: شهروندان از نزدیک شدن به این رودخانه‌ها اجتناب کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، مسعود مرسل‌پور امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آماده باش اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان با توجه به احتمال بارندگی در روز طبیعت اظهار داشت: بارندگی شدید در قسمت بالادستی رودخانه کن و اضافه شدن برف‌های آب شده به بارندگی‌ها سبب بالا آمدن و طغیان این رودخانه شد.

وی بیان کرد: عوامل بخشداری چهاردانگه نیز جهت حفظ جان مردم به سرعت منازل مسکونی و کارگاه‌هایی که در نزدیکی رودخانه کن قرار داشتند را تخلیه کردند تا خسارت چندانی رخ ندهد.

فرماندار اسلامشهر تأکید کرد: با توجه به احتمال ریزش دیواره‌های رودخانه کن و کرج در ساعاتی آتی از همه شهروندان درخواست داریم که از نزدیک شدن به این رودخانه‌ها پرهیز کنند.

مرسل‌پور در پایان نیز خاطرنشان کرد: با تلاش مسئولان شهرستان پل تخریب شده گلدسته به گلشهر در بخش چهاردانگه به سرعت احداث می‌شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۳
بافت طبیعی رودخانه کرج نابود شده خواهشا سیل فقط ویلا ها ورستورانهای حریم رودخانه را تخریب کند نه خانه های مردم بدبخت را شاید کشور بدست طبیعت بوضع سابق برگردد.این وضعیت اسفبار.و غیر قابل برگشت. زمین خواری نیست بلکه بلعیدن ایران زمین است خدا کی به این ملت وکشور رحم خواهد کرد
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت