تعداد بازدید : 3299
کد خبر:۸۸۸۱۰۴
کد خبر:۸۸۸۱۰۴
18183 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ | ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
06 April 2019
ته چین؛

طرز تهیه گوبی منچورین

گوبی منچورین نوعی غذا سرخ کردنی هندی-چینی است. گوبی (گل کلم) نتیجه اقتباس آشپزی چینی با تکنیک‌های طعم‌دهی مناسب برای ذائقه هندی است. مردم بر این باور هستند که این غذا اولین بار توسط یک جامعه و گروه کوچک چینی که در هند زندگی می‌کردند درست شد و سپس فراگیر شد. طرز پخت این غذا را در این ویدیو فرا بگیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟