ته چین؛

طرز تهیه کیک کاساوا

کد خبر: ۸۸۷۸۶۹
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 28 March 2019
تعداد بازدید : 427

مواد لازم:
450 گرم کاساوا رنده شده
نصف پیمانه شیر
یک عدد تخم‌مرغ
یک عدد قوطی شیر عسلی 300 میلی‌لیتری
یک پیمانه پنیر چدار

بازدید 5091
کاساوا یا مانیوک گیاهی از تیره فرفریون است که بومی مناطق آمریکای جنوبی است و پس از کشف این قاره توسط اروپاییان به نقاط دیگر برده شد و برای تهیه دسر از آن استفاده می‌شود. ساکنان اولیه این قاره از آن به عنوان یکی از غذاهای اصلی خود استفاده می‌کردند. این گیاه طعمی شبیه به سیب‌زمینی دارد و خوشمزه است. در این ویدیو طرز تهیه کیک کاساوا را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری