واکنش «انصارالله» یمن به تصمیم جنجالی ترامپ درباره جولان

انصارالله یمن با صدور بیانیه‌ای تصمیم جنجالی رئیس‌جمهوری آمریکا مبنی بر به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر بلندی‌های جولان را محکوم کرد.
کد خبر: ۸۸۷۸۵۶
|
۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۶ 26 March 2019
|
2181 بازدید

انصارالله یمن با صدور بیانیه‌ای تصمیم جنجالی رئیس‌جمهوری آمریکا مبنی بر به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر بلندی‌های جولان را محکوم کرد.

به گزارش مهر، به نقل از العهد، محمد عبد السلام سخنگو و مذاکره کننده ارشد انصارالله یمن در بیانیه‌ای در واکنش به تصمیم دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا مبنی بر به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر بلندی‌های اشغالی جولان اظهار داشت: این تصمیم یک اقدام خطرناک است که دیگر کشورهای منطقه را هدف گرفته است.

وی افزود: این اقدام تمامی کشورهای منطقه را به یک سرزمین باز تبدیل می‌کند و به ترامپ اجازه می‌دهد تا به اشکال مختلف این سرزمین‌ها را به رژیم صهیونیستی تقدیم کند.

گفتنی است، رئیس جمهوری آمریکا اخیراً در اقدامی غیرقانونی و برخلاف قطعنامه‌های صریح سازمان ملل متحد، فرمانی را به امضا رساند که به موجب آن ایالات متحده آمریکا حاکمیت رژیم صهیونیستی بر بلندی‌های جولان اشغالی را به رسمیت می‌شناسد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت