ته چین؛

طرز تهیه آبنبات کیکی کهکشانی

کد خبر: ۸۸۷۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۶ 27 March 2019
تعداد بازدید : 10271

مواد لازم:
یک جعبه کیک وانیلی آماده شده
یک سوم پیمانه خامه روی کیک
یک چهارم پیمانه شکلات سفید آب شده
سه قاشق غذاخوری آب
یک بسته ژلاتین
یک چهارم پیمانه آب
نصف پیمانه شکر
پنجاه و هفت گرم شیر عسلی
سه چهارم پیمانه شکلات سفید
رنگ‌ غذا: آبی روشن، بنفش، آبی خیلی پر رنگ

بازدید 28772
این آبنبات‌ها احتمالا زیباترین، نرم‌ترین و خوشمزه‌ترین آبنبات چوبی‌هایی خواهند بود که تا به حال خورده‌اید. در این آبنبات‌ها به جای آبنبات همیشگی از کیک وانیل استفاده شده است و به همین دلیل هنگام خوردن این آبنبات دیگر راحت می‌توانید آن را گاز بزنید و بجوید بدون اینکه نگران دندان‌هایتان باشید. طرز تهیه آن را در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری