پيروزي پرگل فولاد ماهان در گام نخست با درخشش شمسايي
تيم فوتسال فولاد ماهان اصفهان در نخستين ديدار خود در جام باشگاههاي آسيا مقابل بيشكك قرقيزستان با نتيجه 8 بر يك به برتري دست يافت.
به گزارش فارس، تيم فوتسال فولاد ماهان در اولين ديدار خود در جام باشگاههاي آسيا از ساعت 19 در حضور حدود 4 هزار تماشاگر در سالن پيروزي اصفهان به مصاف بيشكك قرقيزستان رفت.
نيمه اول اين ديدار با نتيجه 4 بر يك به سود نماينده ايران خاتمه يافت.
ابتدا اتيلن تيم بيشكك را پيش انداخت؛ اما جواد اصغري مقدم بازي را به تساوي كشاند و در ادامه وحيد شمسايي از روي نقطه پنالتي گل دوم ماهان را وارد دروازه حريف كرد. شمسايي در دقايق پاياني نيمه نخست سومين گل ماهان را نيز روي پاس اصغري مقدم به ثمر رساند. پيش از خاتمه بازي در نيمه اول نيز بازيكن بيشكك به اشتباه دروازه تيم خودي را گشود تا نيمه نخست 4 بر يك به سود نماينده ايران خاتمه يابد.
با آغاز نيمه دوم نيز نماينده ايران بازي را در اختيار گرفت و توسط رئيسي، اصغري مقدم و شمسايي(2گل) دروازه حريف قرقيزي را باز كرد تا در گام نخست با نتيجه 8 بر يك حريف خود را شكست دهد.
حواشی
تماشاگران اصفهاني كه از يك ساعت پيش از آغاز بازي به شدت تيم فولاد ماهان را تشويق ميكردند بعد از اين گل هم بر شدت تشويقهايشان افزودند و در ادامه گلزني ماهاني ها آغاز شد.
* در طول مسابقه 2 تا 3 بازيكن قرقيز كاملاً حركات شمسايي را زير نظر داشتند.
*حسين شمس سرمربي تيم ملي فوتسال كه به عنوان مدير فني در جام باشگاههاي آسيا تيم فولاد ماهان را همراهي ميكند در نيمه دوم اين مسابقه در جايگاه خبرنگاران بازي را تماشا كرد.
*سرمربي تيم فولاد در اين مسابقه به محمد طاهري كه به تازگي از بند مصدوميت رها شده استراحت داد.
*وحيد شمسايي در اين مسابقه 4 گل از مجموع 8 گل تيمش را به ثمر رساند كه گزارشگر بازي به اشتباه گل به خودي تيم حريف را نيز به نام شمسايي اعلام كرد.
* تماشاگران اصفهاني بعد از تثبيت پيروزي فولاد ماهان عليه تيمهاي پرسپوليس و استقلال شعار دادند.
* مهدي تاج، نايب رئيس فدراسيون فوتبال نيز در پايان مسابقه در كنفرانس خبري حاضر شد و صحبتي كوتاه با خبرنگاران داشت.
تيم فوتسال فولاد ماهان در اولين ديدار خود در جام باشگاههاي آسيا از ساعت 19 در حضور حدود 4 هزار تماشاگر در سالن پيروزي اصفهان به مصاف بيشكك قرقيزستان رفت و 8 بر يك پيروز شد.



