صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

برگزیت باعث افت سرمایه‌گذاری تجاری در انگلستان شد

کد خبر: ۸۸۶۸۵۴
| |
3397 بازدید

شرکت‌های بریتانیایی در نظر دارند در سال ۲۰۱۹، به علت برگزیت، بیشترین کاهش ۱۰ سال اخیر را سرمایه‌گذاری‌های خود انجام دهند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، روز دوشنبه یک گروه کارفرمایان انگلیس اعلام کرد که شرکت‌های بریتانیایی در نظر دارند در سال ۲۰۱۹، به علت برگزیت، بیشترین کاهش ۱۰ سال اخیر را سرمایه‌گذاری‌های خود انجام دهند و این حتی اگر نخست‌وزیر، ترزا می، بتواند توافقی برای خروج آسان از اتحادیه اروپا به دست بیاورد، انجام خواهد شد.

اتاق بازرگانی انگلیس (بی سی‌سی) اعلام کرد که پیش‌بینی می‌کند سرمایه‌گذاری تجاری ۱.۰ درصد در سال ۲۰۱۹ افت خواهد کرد.

سرمایه‌گذاری ضعیف شرکت‌ها، به بهره‌وری فشار وارد می‌کند و باعث می‌شود افزایش دستمزدها متوقف شده و کل اقتصاد تحت فشار قرار بگیرد.

آدام مارشال، مدیر اجرایی بی سی‌سی گفت: عدم اقدام به موقع سیاسی، باعث ایجاد عواقب اقتصادی شده است و بسیاری از شرکت‌ها سرمایه‌گذاری‌ها و استخدام‌های خود را به تعویق انداخته‌اند.

او ادامه داد: بدتر از آن این است که برخی از این شرکت‌ها در برنامه‌ریزی خود رأی جلوگیری از ضرر، سرمایه‌گذاری‌ها و برنامه‌های توسعه خود را به خارج از انگلستان منتقل کرده‌اند که بخشی از این ممکن است دیگر هرگز به انگلیس بازنگردد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات