انتقاد بولتون از ترکیه به خاطر رد لغو توافق اس ۴۰۰ با روسیه

مشاور امنیت ملی آمریکا از ترکیه به خاطر رد درخواست لغو توافق اس ۴۰۰ با روسیه انتقاد کرد.
کد خبر: ۸۸۶۵۳۱
| |
2546 بازدید

مشاور امنیت ملی آمریکا از ترکیه به خاطر رد درخواست لغو توافق اس ۴۰۰ با روسیه انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا در گفت‌وگو با یک شبکه رادیویی گفت: ما نگران خرید سیستم دفاعی موشکی روسیه توسط ترکیه هستیم. این یک مشکل بزرگ است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ترکیه دشمن و یا دوست آمریکاست، گفت: برخی از مشکلات بر روابط ترکیه و آمریکا اثر گذاشته است. همان گونه که می‌دانید آنها هنوز متحد ناتو هستند و ما تلاش می‌کنیم با آنها همکاری کنیم. اما آنکارا روابط بسیار بدی با اسرائیل، دوست نزدیک ما دارد. این مسئله‌ای است که باید حل شود.

بولتون اضافه کرد: یکی دیگر از اختلاف نظرها میان دو کشور درباره جنگ سوریه است.

وی افزود: من فکر می‌کنم رئیس جمهور ترامپ به دنبال روابط خوب با ترکیه است. او دوست دارد که روابط تجاری با ترکیه افزایش یابد اما ما احتیاج داریم که در برخی مسائل مشکلات حل شود.

چند روز گذشته سخنگوی پتناگون هشدار داده بود خرید اس ۴۰۰ روسیه ممکن است عواقب بزرگی بر روابط نظامی ترکیه و آمریکا داشته باشد: اگر آنها اس ۴۰۰ را بگیرند جنگنده‌های اف ۳۵ را دریافت نخواهند کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت