میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
ادعای رسانه صهیونیستی:

ایران گوشی سیاستمدار اسرائیلی را هک کرد

کد خبر: ۸۸۵۷۷۶
| |
7969 بازدید
ایران گوشی سیاستمدار اسرائیلی را هک کرد

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داده ایران گوشی تلفن رقیب بنیامین نتانیاهو برای نخست‌وزیری این رژیم را هک کرده و به تمامی اطلاعات آن دست پیدا کرده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز پنجشنبه مدعی شده ایران گوشی موبایل «بنی گانتز» رئیس حزب «انعطاف برای اسرائیل» و ائتلاف موسوم به «آبی و سفید» هک کرده است.

مطابق این گزارش، مأموران سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل (شین‌بت) پنج هفته پیش با گانتز که رقیب اصلی «بنیامین نتانیاهو» برای نخست‌وزیری اسرائیل به شمار می‌رود دیدار کرده و به او اطلاع داده‌اند گوشی موبایلش توسط دستگاه‌های اطلاعاتی ایران هک شده است.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد ایرانی‌ها به تمامی اطلاعات موجود در این گوشی از جمله اطلاعات شخصی و مکاتبات گانتز و اطلاعات حساس موجود در آن دست پیدا کرده‌اند.

مأموران «شین‌بت» به «گانتز» گفته‌اند در صورتی که او که در آینده به یک سمت مهم دولتی برسد ممکن است از اطلاعات حساس موجود در گوشی علیه او استفاده شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات