عملیات راهسازی در تعطیلات نووزی متوقف می شود

کد خبر: ۸۸۵۶۶۲
| |
2394 بازدید

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: عملیات راهسازی در محورهای استان از تاریخ ۲۵ اسفند تا ۲۰ فروردین متوقف می‌شود.

به گزارش مهر، مجتبی دایی دایی اظهار کرد: با توجه تصمیم شورای هماهنگی استان قزوین، از ۲۵ اسفند ماه تمامی عملیات‌های راهسازی در راه‌های استان به منظور تسهیل در عبور و مرور و پیشگیری از خطرات احتمالی تا تاریخ ۲۰ فروردین تعطیل خواهد بود.

وی افزود: در همین راستا تمامی پیمانکاران فعال مرتبط با این اداره کل در بخش پروژه‌های راهسازی در استان مکلف شدند نسبت به ایمن سازی محدوده‌های کارگاهی و عملیاتی اقدام کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت