ته چین؛

طرز تهیه رووی کاری ژاپنی

کد خبر: ۸۸۴۷۵۸
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۷ 12 March 2019
تعداد بازدید : 1747

مواد لازم:
سه قاشق غذاخوری کره بدون نمک
چهار قاشق غذاخوی آرد چند منظوره
یک قاشق غذاخوری گرم ماسالا
یک قاشق غذاخوری پودر کاری

بازدید 9038
"روو / Roux" از تفت دادن آرد یا نوعی نشاسته با کره یا روغن درست می‌شود و در شیرینی‌پزی و پخت غذاهای خارجی و به ویژه فرانسوی استفاده زیادی دارد.هرچند روو به تنهایی استفاده نمی‌شود اما با توجه به استفاده بسیار آن در درست کردن سس‌ها و غذاهای مختلف یادگیری تهیه درست آن یک امر ضروری است. در این ویدیو با نسخه کاری ژاپنی رو آشنا شوید و روش درست کردن آن را بیاموزید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط