مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه جوجه کباب با سس زرشک
تعداد بازدید : 1788
کد خبر:۸۸۴۷۵۸
کد خبر:۸۸۴۷۵۸
10388 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه رووی کاری ژاپنی

"روو / Roux" از تفت دادن آرد یا نوعی نشاسته با کره یا روغن درست می‌شود و در شیرینی‌پزی و پخت غذاهای خارجی و به ویژه فرانسوی استفاده زیادی دارد.هرچند روو به تنهایی استفاده نمی‌شود اما با توجه به استفاده بسیار آن در درست کردن سس‌ها و غذاهای مختلف یادگیری تهیه درست آن یک امر ضروری است. در این ویدیو با نسخه کاری ژاپنی رو آشنا شوید و روش درست کردن آن را بیاموزید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟