تعداد بازدید : 1788
کد خبر:۸۸۴۷۵۸
کد خبر:۸۸۴۷۵۸
10245 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه رووی کاری ژاپنی

"روو / Roux" از تفت دادن آرد یا نوعی نشاسته با کره یا روغن درست می‌شود و در شیرینی‌پزی و پخت غذاهای خارجی و به ویژه فرانسوی استفاده زیادی دارد.هرچند روو به تنهایی استفاده نمی‌شود اما با توجه به استفاده بسیار آن در درست کردن سس‌ها و غذاهای مختلف یادگیری تهیه درست آن یک امر ضروری است. در این ویدیو با نسخه کاری ژاپنی رو آشنا شوید و روش درست کردن آن را بیاموزید.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟