آفریقای جنوبی درصدد کاهش سطح روابط با رژیم صهیونیستی

رئیس جمهور آفریقای جنوبی تاکید کرد که دولت این کشور درصدد کاهش سطح روابط دیپلماتیک خود با رژیم صهیونیستی است.
کد خبر: ۸۸۴۰۵۶
|
۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۳ 09 March 2019
|
1957 بازدید

رئیس جمهور آفریقای جنوبی تاکید کرد که دولت این کشور درصدد کاهش سطح روابط دیپلماتیک خود با رژیم صهیونیستی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، رئیس جمهور آفریقای جنوبی تاکید کرد که دولت این کشور درصدد کاهش سطح روابط دیپلماتیک خود با رژیم صهیونیستی است.

بر اساس این گزارش، «سیریل رامافوسا: خاطر نشان کرد که دولت آفریقای جنوبی بنابر توصیه سال گذشته حزب کنگره ملی این کشور تصمیم دارد سطح نمایندگی دیپلماتیک خود در فلسطین اشغالی را کاهش دهد.

رامافوسا تصریح کرد که آفریقای جنوبی از مبارزات ملت فلسطین برای تعیین سرنوشت خویش حمایت می‌کند.

رئیس جمهور آفریقای جنوبی تاکید کرد که کشورش به منظور حمایت از ملت فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی چنین تصمیمی را اتخاذ کرده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت