صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
صدای طبل جنگ میان دو جریان در ورزش بالا گرفت؛

خرید گلادیاتورهای قلم به مزد با پول و سکه

این واقعیت با عدم استعفای علی آبادی در هیات اجرایی و مجمع کمیته ملی المپیک بر همگان مشخص شد و بر همین اساس به نظر می‏رسد شایعه فشار بر او برای استعفای در روزهای پایانی سال نیز واقعیت نداشته باشد و او که پیش قدم شده بود در این موضع قرار گرفته که نشان دهد با فشار از میدان به در نخواهد رفت و اگرچه برخی نزدیکانش این روزها از پشت با خنجر می‏زنندش و قدری بالاتر با دیگران گرم می‏گیرند اما رئیس کمیته ملی المپیک فعلاً عزم رفتن ندارد.
کد خبر: ۸۸۳۸۲
| |
19714 بازدید


در پی عدم کناره گیری محمد علی آبادی از ریاست کمیته ملی المپیک در مجمع عمومی سالیانه این نهاد، پیش‏بینی‏های تابناک بدل به حقیقت شد و دو جریان در ورزش برای زدن یکدیگر آرایش جنگی گرفتند و راس خود را برای رویارویی که قطعاً در پس سنگرهای رسانه‏های گروهی خواهد بود، پنهان می‏کنند تا بار دیگر یک بازی کثیف همه چیز را تحت‏الشعاع قرار دهد و همگان خواسته یا ناخواسته اسیر این درگیری‏ها شوند که تا اینجا غیرعلنی باقی مانده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک؛ ماجرای استمرار حضور محمد علی آبادی در اتاق ریاست کمیته ملی المپیک دقیقاً از همان ساعتی که حکم انتصاب علی سعیدلو به عنوان رئیس سازمان تربیت بدنی در دولت دهم صادر شد، مورد توجه افکارعمومی قرار گرفت و این پرسش به کرات نزد عوام و خواص ورزش مطرح شد که چه فرجامی در صحنه ورزش در انتظار رئیس کمیته ملی المپیک است؛ رئیسی که برخلاف سلفش از جنس دولت حاکم بوده و جزو چهره‏های نزدیک به احمدی‏نژاد است، تا آنجا که برخی سابقه ارتباط او با احمدی‏نژاد را به مراتب طولانی‏تر از ارتباط سعیدلو با رئیس دولت بیان می‏کنند.

با این وجود محمد علی آبادی از ابتداً سپر و شمشیر به دست نگرفت و تلاش نکرد رسم پیشینیان را در تقابل با رئیس سازمان ورزش از همان ابتدا به اجرا درآورد. او در یک دوره زمانی طولانی سکوت اختیار کرد و حتی پس از آنکه با برعهده گرفتن پست قائمی مقامی وزیر جهاد کشاورزی و ریاست سازمان شیلات مجدداً به خیل دوشغله‏ها پیوست نیز موضع‏گیری جدی در قبال مسائل روز همچون تاکید رئیس جدید سازمان تربیت بدنی پیرامون حضور مدیران تک شغله در ورزش انجام نداد و همه چیز را عطف به ماسبق کرد اما کدامین ماسبق؟!

همان ماسبقی که علی آبادی پس از روی کارآمدن سعیدلو هم در قالب پیغام و هم به شکل رسمی و علنی اعلام کرده بود با توجه به آنکه هنوز اعتقاد دارد مدیریت ورزش باید واحد باشد، آماده استعفاء دادن است اما سعیدلو با این خواست مخالفت کرد و خود را با رئیس کمیته یکی و هم‏رای و دیدگاه خواند. شاید اگر آن ایام علی سعیدلو از رفتار داوطلبانه محمد علی آبادی در مسیر تحویل قدرت استقبال می‏کرد، امروز نفر اول کمیته ملی المپیک با کناره‏گیری رئیس، شخص دیگری بود اما اکنون چنین اتفاقی نخواهد افتاد.

این واقعیت با عدم استعفای علی‏آبادی در هیات اجرایی و مجمع کمیته ملی المپیک بر همگان مشخص شد و بر همین اساس به نظر می‏رسد شایعه فشار بر او برای استعفا در روزهای پایانی سال نیز واقعیت نداشته باشد و او که پیش قدم شده بود، در این موضع قرار گرفته که نشان دهد با فشار از میدان به در نخواهد رفت و اگرچه برخی نزدیکانش این روزها از پشت با خنجر می‏زنندش و قدری بالاتر با دیگران گرم می‏گیرند و حساس‏ترین اطلاعاتش را بازگو می‏کنند اما رئیس کمیته ملی المپیک فعلاً قصد رفتن ندارد، حتی اگر شنیده شود که سعیدلو چنین خواستی را به صراحت بیان کند.



در همین شرایط پیش بینی تابناک برای آغاز یک جنگ در ورزش تحقق یافت و صدای طبل جنگ میان دو جریان در ورزش بالا گرفت تا دو دسته با هزینه کردن بخشی از بودجه بیت‏المال به جان یکدیگر بیافتند. گروهی که درصدد زدن گروهی دیگر با خرید برخی از اهالی نه چندان سالم مطبوعات هستند، این روزها به رسم سال‏های اخیر سکه‏های زرین را خرج این گلادیاتورهای قلم به مزد می‏کنند و در سوی دیگر نیز جریانی هزینه‏های متقابلی انجام می‏دهد و اینچنین است که دو گردان برابر هم فحش می‏نویسند و در آستانه سال نو، درآمدهای قابل ملاحظه‏ نامشروعی را تحصیل می‏کنند.

جالب آنکه هیچ‏یک از دو جریان مذکور هزینه‏ای برای مصون ماندن علی آبادی از این حملات انجام نداده و تنها هزینه‏هایی که انجام شده برای مصون ماندن برخی اطرافیانش، در زمان هجمه مطبوعات به رئیس کمیته ملی المپیک بوده است. در واقع در یک سو تنها به نحوی هزینه می‏شود که برخی به اصطلاح نزدیکان علی آبادی و نه خودش مورد انتقاد رسانه‏های گروهی قرار نگیرند که حتی شخص علی آبادی نیز از تنظیم چنین سیاستی در قبال خود بی‏خبر است.

این در حالی است که برخی اشخاص فرصت‏طلب به صید ماهی در این آب گل آلود مشغول شده‏اند و با وجود عدم برخورداری از رسانه‏ای تاثیرگذار برای گرفتن باج‏های اینچنینی، با مصادره به مطلوب مطالبی که در برخی رسانه‏ها بر له یا علیه یکی از این دو گروه به نگارش درمی‏آید، ارقام متنابهی پول و سکه‏های زرین دریافت می‏کنند که در نوع خود ابتکارعملی جالب است. بر همین اساس تابناک ورزشی به عنوان یکی از معدود رسانه‏هایی که در اینگونه بازیها وارد نشده، دریافت هر وجهی توسط هر شخصی به نام این سایت را بی‏ارتباط با خود می‏خواند و در صورت مشخص شدن چنین امری شدیدترین برخورد را با عواملی که خود را به این رسانه منتسب کرده‏اند انجام خواهد داد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۴
خیلی باحال بود. حالا کی ته این دعوا زنده میمونه؟!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار