صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آسمان پاکستان هنوز برای هواپیماهای عبوری از افغانستان بسته است

سخنگوی اداره هوانوردی افغانستان گفت: آسمان پاکستان هنوز برای هواپیماهای عبوری از کشور ما بسته است.
کد خبر: ۸۸۳۶۰۴
| |
2357 بازدید

سخنگوی اداره هوانوردی افغانستان گفت: آسمان پاکستان هنوز برای هواپیماهای عبوری از کشور ما بسته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی‌بی‌سی، اداره هوانوردی افغانستان اعلام کرد که آسمان پاکستان هنوز بر هواپیماهایی که از افغانستان عبور و به سمت هند در حرکتند، مسدود است.

به گفته این نهاد ممنوعیت پرواز در حریم هوایی پاکستان برای هواپیماهای افغانستان کاملاً برداشته نشده است.

قاسم رحیمی سخنگوی اداره هوانوردی افغانستان در این باره گفت: به هواپیماهای افغانستان تاکنون اجازه عبور از حریم هوایی پاکستان در مسیر کابل - دهلی داده نشده است.

وی در این خصوص افزود که پاکستان تنها به شرکت خصوصی کام ایر افغانستان اجازه داده تا در مسیر کابل - اسلام آباد پرواز کند.

با تشدید تنش‌ها میان هند و پاکستان، اسلام آباد حریم هوایی خود را مسدود و به هیچ هواپیمایی اجازه عبور از آسمان پاکستان را نداد.

این روند باعث شده که برای حدود ۴۰۰ الی ۵۰۰ پرواز که از سایر کشورها از حریم هوایی افغانستان می‌گذشتند و بعد از خاک پاکستان عبور می‌کردند، ممنوعیت پرواز وضع شود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار