میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

محسن هاشمی: با انتقال پایتخت مخالفیم

کد خبر: ۸۸۲۸۶۸
| |
5157 بازدید
رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به برگزاری جلسه‌ای با معاون اول رییس جمهور با موضوع "انتقال پایتخت" گفت که مدیریت شهری با این موضوع مخالف است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محسن هاشمی که امروز جلسه شورای شهر تهران را برای شرکت در جلسه‌ای با معاون اول رئیس جمهور ترک کرد با حضور در جمع خبرنگاران، گفت‌: احتمالاً موضوع جلسه با معاون اول رئیس جمهور در خصوص انتقال پایتخت خواهد بود.

وی در خصوص نظر مدیریت شهری در ارتباط با انتقال پایتخت با تاکید بر اینکه با این انتقال مخالف هستیم، افزود: قطعاً هزینه‌هایی را که می‌خواهند برای انتقال پایتخت بپردازند، بهتر است به تهران اختصاص دهند تا بتوانیم تهران را ساماندهی و درست کنیم.

رییس شورای اسلامی شهر تهران، ادامه داد: هر دولتی که در گذشته اداره امور را در دست گرفته، در خصوص انتقال پایتخت مطالعاتی را انجام داده و هزینه‌ای نیز در این رابطه پیش‌بینی کرده بود. اما نظر ما این است که هزینه پیش‌بینی شده به خود تهران اختصاص پیدا کند تا بتوانیم مشکلات آن را حل و فصل کنیم.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت