میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خبر خداحافظی داور احتمالی دربی صحت دارد؟

کد خبر: ۸۸۲۶۲۲
| |
4111 بازدید

رییس دپارتمان داوری خبر خداحافظی یکی از داوران برجسته فوتبال ایران را تکذیب کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، با اینکه گفته می شود اشکان خورشیدی از سوی کمیته و دپارتمان داوری فوتبال یکی از اصلی ترین گزینه های قضاوت در دربی پایتخت در نوروز ۹۸ است، اما امروز خبری عجیب درباره این داور ۴۰ ساله مطرح شد.

درباره خورشیدی گفته شده که تصمیم به خداحافظی از دنیای داوری نگرفته اما این خبر توسط رییس دپارتمان داوری تکذیب می شود. داود رفعتی رییس دپارتمان داوری در این باره به ورزش سه گفت: «چنین موضوعی درست نیست. اصلا چه دلیلی دارد که ایشان بخواهد خداحافظی کند. شاید از دپارتمان داوری استان خودش جدا شده باشد اما خورشیدی با اقتدار در داوری کشور به فعالیتش ادامه می دهد.»
وی درباره شانس خورشیدی برای قضاوت دربی عنوان کرد: «تا دربی زمان زیادی باقی مانده و همه داوران شانس دارند. انشاالله به موقعش در این باره حرف می زنیم و به جمع بندی می رسیم.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات