دادگاه «حسین فریدون» علنی می‌شود یا غیرعلنی؟

کد خبر: ۸۸۲۵۴۱
| |
3768 بازدید

رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب تهران گفت: اینکه دادگاه حسین فریدون علنی یا غیرعلنی برگزار شود به تشخیص رئیس دادگاه است.

به گزارش «تابناک»، عباس پوریانی رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب تهران در گفت‌وگو با فارس، درباره اینکه برخی از دلسوزان نظام و همچنین افراد مختلف در بیانیه‌ها و نامه‌های مختلف خواسته بودند تا دادگاه حسین فریدون برادر رئیس جمهوری به صورت علنی برگزار شود گفت: تا آنجا که می‌دانم گویا یکی از جلسات علنی و با حضور خبرنگاران بوده است.

وی افزود: علی ایحال در قانون به صورت صریح آمده است که تشخیص برگزاری دادگاه به صورت علنی یا غیرعلنی در اختیار قاضی دادگاه است و ایشان است که می‌تواند تصمیم بگیرد دادگاه چگونه برگزار شود.

این در حالی است که تا کنون دادگاه ۱۰۶۷ در دو جلسه در تاریخ ۳۰ بهمن و ۷ اسفند به اتهامات حسین فریدون رسیدگی کرده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت