صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

سرقت ۱۶۰ هزار دلاری با جاروبرقی!

کد خبر: ۸۸۲۰۵۷
| |
8209 بازدید
|
۱

دزدان در لندن با استفاده از جاروبرقی 120 هزار لیره استرلینگ معادل 160 هزار دلار را از دستگاه‌های پارکومتر این شهر به سرقت بردند.

به گزارش «تابناک» به نقل از اعتمادآنلاین، یک رسانه لبنانی با انتشار تصاویری از آثار به جای مانده از این سرقت افزود سارقان با به‌کارگیری چکش‌های سنگین و دستگاه‌های سوراخ‌کننده، حفره‌هایی را در پارکومترها ایجاد کرده و بعد با استفاده از جاروبرقی پول‌های موجود در آنها را خارج کرده و با خود بردند.

سرقت ۱۶۰ هزار دلاری با جاروبرقی!

مسئولان شهری در لندن اعلام کردند با توجه به اینکه سارقان طی 12 ماه گذشته به این کار ادامه داده‌اند طرح تغییر پرداخت پارکومترها را از پرداخت نقدی به الکترونیکی یا از طریق اپلیکیشن‌های موبایلی در دست بررسی دارند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
با چکش و دستگاه سوراخ کننده؟ یعنی اونجا دزد یا کلید ساز نداره که قفل پارکومترها را براشون تو یک ثانیه باز کنه؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار