وام ازدواج ۳۰ میلیون تومان شد

مجلس ضمن موافقت با اختصاص وام ازدواج به مبلغ ۳۰ میلیون تومان در سال ۹۸ به زوج های جوان بانک ها را مکلف کرد پرداخت آن را در اولویت نخست قرار دهند.
کد خبر: ۸۸۱۷۹۰
|
۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۰ 27 February 2019
|
3393 بازدید

نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (چهارشنبه، 8 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جزئیات بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال 98 کل کشور، با بند "الف" تبصره 16 ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

در بند الف تبصره 16 این لایحه آمده است؛ به‌منظور حمایت از ازدواج جوانان، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است از محل پس‌انداز و جاری قرض‌الحسنه سیستم بانکی، تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به زوجهایی که تاریخ عقد ازدواج آنها بعد از 1/1/1396 می‌باشد و تاکنون وام ازدواج دریافت ننموده‌اند، با اولویت نخست پرداخت نماید.

تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای هریک از زوجها در سال 1398 سیصد میلیون (300.000.000)ریال با دوره بازپرداخت پنجساله با أخذ یک ضامن معتبر و سفته است. بانک مرکزی می‌تواند یارانه پرداختی به اشخاص را به عنوان تضمین در این زمینه بپذیرد.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است گزارش عملکرد این بند را هر شش‌ماه یکبار به کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ارائه کند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت